vanhempi naishenkilö osallistuu etäluennolle tietokoneella

Hyviä uutisia: Musiikkiluvilta uusi lisälupa taustamusiikin striimaamiseen liikuntaan, kunnille ja seurakunnille!

vanhempi naishenkilö osallistuu etäluennolle tietokoneella
Kysyntään on vastattu ja liikunnan, kuntien ja seurakuntien toimintaan on nyt saatavilla lisälupa, joka mahdollistaa julkisesti esitetyn musiikin tarjoamisen myös verkon kautta toimintaan osallistuville asiakkaille.

Uudella luvalla haluamme kannustaa taustamusiikin kokonaisvaltaisempaan käyttöön – panostamalla musiikilla myös etäosallistujien viihtyvyyteen parannat asiakaskokemusta!

Taustamusiikin striimausluvan saa nyt Gramexin ja Teoston osalta liikuntaan sekä Gramexin osalta kuntien ja seurakuntien toimintaan aikaisempaa helpommin Musiikkiluvilta.

Striimauslupa mahdollistaa taustamusiikin soittamisen etäosallistujille

Tällä hetkellä lisälupa on mahdollista hankkia molempien järjestöjen osalta liikuntaan “Taustamusiikki kuntosalissa” -luvalle ja “Taustamusiikki ohjatussa liikunnassa” -luvalle sekä Gramexin osalta “Musiikki kunnan toiminnassa” -luvalle ja “Musiikki seurakunnan toiminnassa” -luvalle. Teoston osuus luvasta kunnille ja seurakunnille hankitaan edelleen Teostolta.

Taustamusiikin striimauslupa on ensimmäinen askel kohti entistä laajempia striimauslupia

Striimauslupa musiikin online-käyttöön live-toiminnan yhteyteen on pitänyt aiemmin hankkia Teostolta sekä musiikin levy-yhtiöltä. Nyt Gramex on saatu mukaan lupaan edustamaan levy-yhtiöitä.

Musiikkilupien uusi striimauslupa on siis hieno uutinen, sillä lupa on ensimmäinen askel kohti entistä helpompia musiikin striimauskäytäntöjä. Tulevaisuudessa yritysten saataville pystytään tuomaan entistäkin monipuolisemmin ja helpommin musiikin striimaamisen mahdollistavia lupia.

Tutustu lisää:

Liikunnan striimauslupaan
Seurakuntien striimauslupaan
Kuntien striimauslupaan

Liittyvät artikkelit

Uusi AV Music -palvelu aloittaa Suomessa – helpottaa musiikinkäyttöä av-tuotannoissa 

Suomessa aloittaa toimintansa uusi palvelu, joka yhdistää av-tuotantojen tekijät ja musiikkioikeuksien haltijat. Palvelussa av-tuotantojen tekijät voivat kertoa, mihin kappaleisiin haluavat…

Juhlamaailma saa asiakkailta kiitosta vastuullisesta musiikinkäytöstä

Ilmapallokeskus on tarjoillut suomalaisille elämyksiä jo yli 30 vuoden ajan. Yrityksen tunnetuimmalla kuluttajabrändillä, Juhlamaailmalla, on seitsemän myymälää ja verkkokauppa.

Soivat kuljetusrobotit ilahduttavat S-ryhmän ruoan verkkokaupan asiakkaita 

Tärkeintä kuljetusrobottien musiikkivalinnoissa on tunnistettavuus ja rakastettavuus, sanoo Content Designerina S-kaupat-palvelulle työskentelevä Eeva Kallas.

Uusi palvelu av-alan musiikkitarpeisiin lanseerataan syksyllä 2023 

AV Music on Gramexin, Teoston ja GT Musiikkilupien yhdessä tuottama uusi pilotoitava palvelu, joka yhdistää musiikin käyttäjien tarpeet ja musiikin…