Terveydenhoito

Musiikki hoitaa mieltä ja jopa vähentää kipua! Siitä on apua niin toipumisessa kuin erilaisia toimenpiteitä suorittaessakin. Musiikista eivät kuitenkaan hyödy ainoastaan potilaat, vaan musiikki edistää myös hoito-alan työntekijöiden hyvinvointia ja tehostaa esimerkiksi keskittymiskykyä.

Asiakkaitamme ovat mm. hierojat, fysioterapiat, yksityiset hammas- ja lääkäriasemat ja muut terveydenhoitotilat. Huom. yksityiset sairaalat lisensoidaan Taustamusiikki hoivalaitoksessa -luvalla

Hankkimalla musiikkiluvan saat soittaa tunnettua, sinun ja asiakkaittesi lempimusiikkia laillisesti ja olla mukana huolehtimassa siitä, että musiikin tekijät saavat työstään ansaitsemansa korvauksen.Kuva Helttilän odotushuoneesta
”Taustamusiikki on olennainen osa taksipalveluamme. Musiikki taustalla rentouttaa ja luo fiilista, sekä vaikuttaa asiakkaiden viihtyvyyteen taksimatkan aikana.”
Jari Hindström JH Taksi

Taustamusiikki asiakastilassa: Terveydenhoito

Taustamusiikki asiakastilassa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) terveydenhoidon asiakastiloissa ja palvelutiloissa.

Musiikkivideot asiakastilassa

Musiikkivideot asiakastilassa -lupa kattaa Gramexin osalta musiikkivideoiden esittämisen asiakastilassa. Lupa ei kata äänitteeltä esitettävän taustamusiikin esittämistä ko. tiloissa. Lisäksi tarvitset Teoston Taustamusiikki asiakastilassa -luvan, jonka saat ottamalla yhteyttä Musiikkilupien asiakaspalveluun.