Vaikuta musiikilla

Haluatko tietää, miten voit hyödyntää musiikkia ja kasvattaa yrityksesi tulosta? Oletko kiinnostunut musiikin vaikutuksista ihmisiin ja heidän käyttäytymiseensä? Tiedätkö, miten tunteet vaikuttavat ostopäätöksiin? Entä miten tehdään onnistunut taustamusiikkivalinta? Tervetuloa, olet tullut oikeaan paikkaan!

Tutkittua: Myymälän mielikuvaan sopiva taustamusiikki on kilpailuvaltti

Kuinka tärkeää on, että liiketilassa soiva taustamusiikki sopii yritykseen? Kahden taustamusiikin valintaa ja vaikutusia syväluodanneen ruotsalaistutkimuksen mukaan äärettömän tärkeää.

Näin rakennat brändisi arvoisen äänimaailman

Brändin, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin roolia ymmärretään suomalaisissa yrityksissä jatkuvasti paremmin. Yhdessä asiassa olemme kuitenkin vielä lastenkengissä: meillä ei usein hahmoteta…

Chihuahua Julep -cocktailbaarissa musiikki on yksi tärkeä tekijä Julepin näköisen tunnelman luomisessa

Salakapakkahenkisen cocktail-baari Chihuahua Julepin baarimestari ja osaomistaja Jami Järvinen kertoo, miten eri taustamusiikilla voidaan vaikuttaa baarin tunnelmaan.

Kumpi kannattaa: taustamusiikki vai hiljaisuus?

Monessa yrityksessä mietitään, pitäisikö liiketila pitää hiljaisena vai kannattaisiko taustamusiikin soittaminen.

Näin valitset taustamusiikkia yritykseesi - 6 vinkkiä parhaan taustamusiikin valintaan

Musiikki on erinomainen yrittäjän apulainen, sillä taustamusiikin soittaminen liiketilassa lisää tutkitusti myyntiä. Mutta miten taustamusiikki kannattaa valita ja mistä hyviä…